maanantai 6. maaliskuuta 2017

Maaliskuu 2017

Uuteen hallitukseen valittiin Rauni Pulkkinen pj, Annukka Airaksinen vpj, Raili Hyvönen ja Päivi Miettinen. Neuvojina jatkavat Jenna ja Virpi. Kolmen vuoden jälkeen toimintamme on vakiintunut niin, että päätimme uudesta päivämaksusta vanhuksille(yli 75v.), työttömille, vammaisille, maahanmuuttajille ja koululaisille 3€/päivä. Muilla päivämaksu on ennallaan: jäsenille 4,50 ja ei-jäsenille 5,50. Haluamme näin tarjota mahdollisuuden mm. pienille koululaisille tutustua pöytäpuilla kutomisen saloihin, koska harvalla koululla on enää kangaspuita. Pöytäpuilla voi kutoa vaikkapa pyörätuolipotilas. 

Suomi 100 juhlavuoden tapahtumana meillä on avoimet ovet 18.-19.3.,jolloin esitellään erilaisia käsityötekniikoita ja opetetaan mm. matonkuteitten leikkaamista tai kinnasneulan tekoa. Samalla voi tutustua erilaisiin kangasloimiin ja tehdä toivomuksia. 

Pidämme käsityöaseman avoinna myös kesäkuukausina. Kesäkuun kahtena ensimmäisenä lomaviikkona koululaisille järjestetään kudontaa, mutta myös muulloin vaikkapa mummolassa vierailevat lapsenlapset voivat tulla tutustumaan "kudontakoneisiin", kuten eräs nuori herrasmies totesi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti